Taxi Luchthaven Charleroi 

Voordelig taxi vanuit luchthaven Charleroi

Airport Transfer is zuiver Belgisch taxi bedrijf  met voordelige voorwaarde. Wij beschikken over een comfortabele Mercedeswagens met extra bagageruimte. Ieder van onze chauffeurs kan zijn dienstverlening professioneel en bekwam uitvoeren. Elk van onze klanten wordt op individuele wijze behandeld en privé vervoerd.

Wij verzorgen luchthavenvervoer niet alleen in België maar ook in de omliggende landen.  Wij doen ons best om bestellingen op de meest efficiënte wijze te organiseren

✓ 24/7 Klantendienst 

✓ 100% tevreden klanten 

✓ Geen verborgen kosten 

✓ Profecionele chauffeurs  

TARIEVEN

Airport Transfer behoort tot de voordeligste bedrijven in zijn soort. Wij bieden aan onze passagiers duidelijke en vaste tarieven, dit is ons grote doel. U loopt geen gewaar voor een onaangename verrassing. Wij hebben ook geen verborgen onkosten. Al onze prijzen dag en nacht identiek. De prijzen voor luchthavenvervoer vanuit uw bestemming zijn uiterst klantvriendelijk.Meer

RESERVEREN

Bestel uw taxi vanuit luchthaven Charleroi tijdig voor een verzekerde goede dienstverlening. U betaalt aan een van onze chauffeurs bij aankomst in de luchthaven. Tussenstops worden door ons berekend. Bij het reizen met een kind gelieve dan de leeftijd te vermelden indien u een kinderzetel wenst. Bij afhaling op de luchthaven komt er vijf euro bij (parking kosten).

U hoeft zich geen zorgen te maken over de prijs! Zo weet u via online booking waar u aan toe bent.

BESTEL UW TAXI IN 3 STAPPEN

Bestel nu online

Taxi luchthaven Charleroi – Brussels South Airport 

Zoekt u een comfortabele manier om vanuit luchthaven Charleroi Airport te gaan voor uw reis of uw werk? De ideale en voordelig oplossing is een taxi naar luchthaven te reserveren. Eventueel komen wij u ook ophalen in Charleroi Airport om naar huis te voeren. 

Taxi luchthaven Charleroi Airport

Een van onze chauffeurs zal u aan de Leonidas shop opwachten.

De chauffeur kunt u herkennen aan het plaatje met de naam van de klant.

Wij zijn in staat het vlucht en het uitdelen van bagages te monitoren. 

 Taxi Charleroi Brussels South Airport naar Brussels Airport 

Hebt u een reis geboekt die u noodzaakt vroeg in de morgen te vertrekken vanuit Charleroi Airport , dan staan wij steeds klaar. De luchthaven Charleroi raakt meer en meer bekend voor goedkope vluchten. Voor het vervoer vanuit Charleroi Airport naar luchthaven Zaventem gelden de zelfde voorwaarde als voor Charleroi Airport. De taxirit vanuit Zaventem naar luchthaven Charleroi neemt in beslag meer dan één uur. De terugrit is identiek. 

Taxi vanuit luchthaven Charleroi naar luchthaven Brussels Airport

Een van onze chauffeurs zal u aan de Leonidas winkel opwachten.

De chauffeur kunt u herkennen aan het plaatje met de naam van de klant.

Wij zijn in staat de vlucht te monitoren. 

Taxi luchthaven Charleroi  naar Brussel 

Indien u op zoek bent voor een taxi naar stations van Brussel dan zijn wij in staat dit eveneens te regelen. Het taxi vervoer vanuit Brussel-Zuid  naar Charleroi Airport moet op voorhand worden afgesproken want het station heeft drie verschillende uitgangen.
Vandaag is eveneens mogelijk vanuit Brussel met bus te reizen.Vanuit Brussel-Noord en Brussels-Zuid zijn er verschillende mogelijkheden om naar buitenland te rezen. Wij brengen u vanuit luchthaven Charleroi naar Brussel om een flixbus of een Eurolines te nemen. Met Thalys en Eurostar kan men via Brussel-Zuid vertrekken. Wij vervoeren dagelijks klanten naar Brussel-Zuid en kennen het station heel goed. Het vervoeren vanuit Brussel-Zuid naar Charleroi Airport  kunnen wij op een efficiënte manier uitvoeren. 

Taxi Charleroi Airport naar luchthaven Schiphol 

Wenst u een taxi bestellen vanuit Charleroi Airport naar luchthaven Schiphol en vanuit Schiphol naar Charleroi  Airport . Wij kunnen u een beste prijs aanbieden naar Amsterdam Airport Schiphol ten opzichte van de standaard taxibedrijven. Met ons eenvoudig boekingssysteem kunt u zelf exacte prijs berekenen voor dat een uiteindelijke beslissing neemt.

Bij de terugkeer naar de luchthaven Schiphol wordt u afgehaald voor de uitgang van uw gate.

Taxi Charleroi Airport naar luchthaven Eindhoven 

Luchthaven Eindhoven is ook een van meest gebruikte luchthaven. Moet u vanuit luchthaven Eindhoven voor  uw werk of op reis vertrekken. Wij zijn in staat de rit vanuit Charleroi Airport naar Eindhoven te brengen tegen scherpe prijs. Taxi vanuit luchthaven Eindhoven naar Charleroi Airport is eveneens mogelijk.

Taxi Charleroi Airport naar luchthaven Parijs Charles de Gaulle

Luchthaven Parijs Charles de Gaulle is een van de belangrijkste luchthaven van het Europese continent. Taxi Charleroi Airport naar Charles de Gaulle  wordt door ons ook uitgevoerd. In Frankrijk moet men wel rekening houden met extra kosten voor péage. Het is beter de taxi  vanuit luchthaven Charles de Gaulle naar Charleroi Airport tijdig te bestellen. Voor langere afstanden kunnen wij steeds  een extra korting toestaan.

Taxi Charleroi Airport naar luchthaven Düsseldorf

Er zijn altijd veel van onze  klanten die vanuit Düsseldorf  op reis vertrekken. Wij zorgen voor een professionele en veilig vervoer vanuit Charleroi Airport naar Düsseldorf. Bestel uw taxi naar luchthaven Düsseldorf nu online.

Frequently Asked Questions

The cost-effective way to get from  Charleroi Airport (CRL) to Brussels is to drive, which costs 80€ – 85€ and takes 48 min.

Reserveer uw taxi nu online

Wij zijn zuiver Belgisch bedrijf met als specialisatie luchthavenvervoer. Ons depot van onze chauffeurs bevindt zich: Rue des Frères Wright 8, 6041 Charleroi

Betaal online of aan de chauffeur

Charleroi Airport
5/5 - (14 stemmen)