Airport Transfer Herent

Voordelig taxi vanuit regio Herent

Airport Transfer is zuiver Belgisch taxi bedrijf  met voordelige voorwaarde. Wij beschikken over een comfortabele Mercedeswagens met extra bagageruimte. Ieder van onze chauffeurs kan zijn dienstverlening professioneel en bekwam uitvoeren. Elk van onze klanten wordt op individuele wijze behandeld en privé vervoerd.

Wij verzorgen luchthavenvervoer niet alleen in België maar ook in de omliggende landen.  Wij doen ons best om bestellingen op de meest efficiënte wijze te organiseren

Taxi Herent

✓ 24/7 Klantendienst 

✓ 100% tevreden klanten 

✓ Geen verborgen kosten 

✓ Profecionele chauffeurs  

TARIEVEN

Airport Transfer behoort tot de voordeligste bedrijven in zijn soort. Wij bieden aan onze passagiers duidelijke en vaste tarieven, dit is ons grote doel. U loopt geen gewaar voor een onaangename verrassing. Wij hebben ook geen verborgen onkosten. Al onze prijzen dag en nacht identiek. De prijzen voor luchthavenvervoer vanuit uw bestemming zijn uiterst klantvriendelijk.Meer

RESERVEREN

Bestel uw taxi vanuit regio Herent tijdig voor een verzekerde goede dienstverlening. U betaalt aan een van onze chauffeurs bij aankomst in de luchthaven. Tussenstops worden door ons berekend. Bij het reizen met een kind gelieve dan de leeftijd te vermelden indien u een kinderzetel wenst. Bij afhaling op de luchthaven komt er vijf euro bij (parking kosten).

U hoeft zich geen zorgen te maken over de prijs! Zo weet u via online booking waar u aan toe bent.

BESTEL UW TAXI IN 3 STAPPEN

Bestel nu online

Taxi van Herent naar luchthaven Zaventem – Taxi Brussels Airport

Zoekt u een comfortabele manier om vanuit Herent naar luchthaven Zaventem (Brussels Airport) te gaan voor uw reis of uw werk? De ideale en voordelig oplossing is een taxi naar luchthaven te reserveren. Meestal vanuit Herent naar luchthaven Zaventem neemt in normale omstandigheden 25 minuten in beslag. Tijdens splitsuren moet men wel rekening houden met mogelijke file. Eventueel komen wij u ook ophalen in Zaventem om naar Herent te voeren. 

Taxi vanuit luchthaven Zaventem naar Herent

Een van onze chauffeurs zal u aan de Java Coffee shop opwachten.

De chauffeur kunt u herkennen aan het plaatje met de naam van de klant.

Wij zijn in staat het vlucht en het uitdelen van bagages te monitoren. 

Taxi Herent naar luchthaven Charleroi Brussels South Airport 

Hebt u een reis geboekt die u noodzaakt vroeg in de morgen te vertrekken vanuit Herent, dan staan wij steeds klaar. De luchthaven Charleroi raakt meer en meer bekend voor goedkope vluchten. Voor het vervoer vanuit Herent naar luchthaven Charleroi gelden de zelfde voorwaarde als voor Brussel Airport. De taxirit vanuit Herent naar Charleroi neemt in beslag meer dan één uur. De terugrit is identiek. 

Taxi vanuit luchthaven Charleroi naar Herent

Een van onze chauffeurs zal u aan de Leonidas winkel opwachten.

De chauffeur kunt u herkennen aan het plaatje met de naam van de klant.

Wij zijn in staat de vlucht te monitoren. 

Taxi van Herent naar Brussel 

Indien u op zoek bent voor een taxi naar stations van Brussel dan zijn wij in staat dit eveneens te regelen. Het taxi vervoer vanuit Brussel-Zuid  naar Herent moet op voorhand worden afgesproken want het station heeft drie verschillende uitgangen.
Vandaag is eveneens mogelijk vanuit Brussel met bus te reizen.Vanuit Brussel-Noord en Brussels-Zuid zijn er verschillende mogelijkheden om naar buitenland te rezen. Wij brengen u vanuit Herent naar Brussel om een flixbus of een Eurolines te nemen. Met Thalys en Eurostar kan men via Brussel-Zuid vertrekken. Wij vervoeren dagelijks klanten naar Brussel-Zuid en kennen het station heel goed. Het vervoeren vanuit Brussel-Zuid naar Herent kunnen wij op een efficiënte manier uitvoeren. 

Taxi Herent naar luchthaven Schiphol 

Wenst u een taxi bestellen vanuit Herent naar luchthaven Schiphol en vanuit Schiphol naar Herent. Wij kunnen u een beste prijs aanbieden naar Amsterdam Airport Schiphol ten opzichte van de standaard taxibedrijven. Met ons eenvoudig boekingssysteem kunt u zelf exacte prijs berekenen voor dat een uiteindelijke beslissing neemt.

Bij de terugkeer naar de luchthaven Schiphol wordt u afgehaald voor de uitgang van uw gate.

Taxi Herent naar luchthaven Eindhoven 

Luchthaven Eindhoven is ook een van meest gebruikte luchthaven. Moet u vanuit luchthaven Eindhoven voor  uw werk of op reis vertrekken. Wij zijn in staat de rit vanuit Herent naar Eindhoven te brengen tegen scherpe prijs. Taxi vanuit luchthaven Eindhoven naar Herent is eveneens mogelijk.

Taxi Herent naar luchthaven Parijs Charles de Gaulle

Luchthaven Parijs Charles de Gaulle is een van de belangrijkste luchthaven van het Europese continent. Taxi Herent naar Charles de Gaulle  wordt door ons ook uitgevoerd. In Frankrijk moet men wel rekening houden met extra kosten voor péage. Het is beter de taxir vanuit luchthaven Charles de Gaulle naar Herent tijdig te bestellen. Voor langere afstanden kunnen wij steeds  een extra korting toestaan.

Taxi Antwerpen naar luchthaven Düsseldorf

Er zijn altijd veel van onze  klanten die vanuit Düsseldorf  op reis vertrekken. Wij zorgen voor een professionele en veilig vervoer vanuit Antwerpen naar Düsseldorf. Bestel uw taxi naar luchthaven Düsseldorf nu online.

Reserveer uw taxi nu online

Aarzel niet om contact op te nemen met ons team als u vragen hebt 

Tel: +32 484 900 740

E-mail : [email protected]