Luchthavenvervoer Schiphol Airport 

Professioneel, Voordelig Taxi Schiphol Transfer

Voordelig luchthavenvervoer vanuit Schiphol

Airport Transfer is een taxi bedrijf  met voordelige voorwaarde. Wij beschikken over een comfortabele Mercedeswagens met extra bagageruimte. Ieder van onze chauffeurs kan zijn dienstverlening professioneel en bekwam uitvoeren. Elk van onze klanten wordt op individuele wijze behandeld en privé vervoerd.

Wij verzorgen vliegveld transport niet alleen in België  maar ook in de omliggende landen.  Wij doen ons best om bestellingen op de meest efficiënte wijze te organiseren

Taxi Schiphol airport
Uitstekend
Gebaseerd op 293 recensies
María José Cebrián Tornero
María José Cebrián Tornero
2022-12-19
great communication & service 🙂
Sarah Sheridan
Sarah Sheridan
2022-12-09
My fight was delayed 11 hours and this company still delivered! Kept in contact with me throughout the day and picked me up as soon as I landed in Brussels despite my airline not telling us exactly when my flight would leave. And then I was picked up in a stunning Mercedes with a wonderfully friendly driver. Outstanding service, will definitely use again!
Francis Engelen
Francis Engelen
2022-11-26
Chauffeur was stipt op tijd en heel vriendelijk !
Agnes Mathys
Agnes Mathys
2022-11-26
Stipt, heel vriendelijke chauffeur, aangename rit. Heel tevreden.
Wilfried Silon
Wilfried Silon
2022-11-23
Zeer tevreden over stiptheid , netheid en opvolging
Luc Dans
Luc Dans
2022-11-22
Perfecte service, bedankt. luc Dans
Katrien Moens
Katrien Moens
2022-11-21
Zeer goede bestuurder en werd goed op de hoogte gehouden van de aankomst van de taxi.
YouvebeenSerged
YouvebeenSerged
2022-11-21
De chauffeur had opgemerkt dat de vlucht vroeger aankwam en was er mooi op tijd. Perfecte rit, vlot en rustig gereden. Vlot en vriendelijk. Top!

Taxi prijzen vanuit Schiphol

Airport Transfer behoort tot de voordeligste bedrijven in zijn soort. Wij bieden aan onze passagiers duidelijke en vaste tarieven, dit is ons grote doel. U loopt geen gewaar voor een onaangename verrassing. Wij hebben ook geen verborgen onkosten. Al onze prijzen dag en nacht identiek. De prijzen voor luchthavenvervoer vanuit uw bestemming zijn uiterst klantvriendelijk.Meer

Bestel uw taxi Schiphol

Bestel uw taxi naar Schiphol tijdig voor een verzekerde goede dienstverlening. U betaalt aan een van onze chauffeurs bij aankomst in de luchthaven. Tussenstops worden door ons berekend. Bij het reizen met een kind gelieve dan de leeftijd te vermelden indien u een kinderzetel wenst.

✓ 24/7 Klantendienst 

✓ 100% tevreden klanten 

✓ Geen verborgen kosten 

✓ Professionele chauffeurs  

Luchthavenvervoer naar Schiphol vanuit uw regio

Hebt u een reis geboekt die u noodzaakt vroeg in de morgen in de luchthaven Schiphol te zijn, dan staan wij steeds klaar.

Wij bieden onze service naar Schiphol airport correct aan en daardoor staan wij al jaren tot uw dienst. Luchthavenvervoer Schiphol staat dag en nacht tot uw dienst. Het is voor ons een gewoonte om u elk uur op te halen. Wij doen ons best om uw bestellingen naar Schiphol airport op de meest efficiënte wijze te organiseren.

Luchthavenvervoer Schiphol
Luchthavenvervoer Schiphol

Luchthavenvervoer Schiphol

Wij behoort tot de voordeligste bedrijven in zijn soort: Wij bieden aan onze passagiers duidelijke en vaste prijzen, dit is ons grote doel. U loopt geen gewaar voor een onaangename verrassing. Wij hebben ook geen verborgen onkosten. Al onze prijzen dag en nacht identiek. De prijzen voor luchthavenvervoer Zaventem vanuit uw bestemming  zijn uiterst klantvriendelijk.

U hoeft zich geen zorgen te maken over de prijs! Zo weet u via online booking waar u aan toe bent.

BESTEL UW TAXI IN 3 STAPPEN

Luchthavenvervoer Schiphol naar vanuit uw adres 

Zoekt u een comfortabele manier om vanuit  adres  naar luchthaven Schiphol te gaan voor uw reis of uw werk? De ideale en voordelig oplossing is een taxi naar luchthaven te reserveren. In de week moet  u wel zorgen dat u op tijd bent. Tijdens splitsuren moet men wel rekening houden met mogelijke file. De luchthaven van Schiphol is een drukste luchthaven in EU. Wij bieden ook vervoer vanuit Schiphol.  Eventueel komen wij u ook ophalen in Schiphol om naar huis te voeren. 

Taxi vanuit luchthaven Schiphol 

Een van onze chauffeurs zal u aan de uitgang van uw gate opwachten.

De chauffeur kunt u herkennen aan het plaatje met de naam van de klant.

Wij zijn in staat het vlucht en het uitdelen van bagages te monitoren. 

Betaal online of aan de chauffeur

Taxi Aarschot
Share some stars