Luchthavenvervoer Frankfurt Airport

Voordelig taxi van en naar Frankfurt Airport

Airport Transfer is zuiver Belgisch taxi bedrijf  met voordelige voorwaarde. Wij beschikken over een comfortabele Mercedeswagens met extra bagageruimte. Ieder van onze chauffeurs kan zijn dienstverlening professioneel en bekwam uitvoeren. Elk van onze klanten wordt op individuele wijze behandeld en privé vervoerd.

Wij verzorgen luchthavenvervoer niet alleen in België maar ook in de omliggende landen.  Wij doen ons best om bestellingen op de meest efficiënte wijze te organiseren

Luchthavenvervoer Frankfurt Airport
Uitstekend
Gebaseerd op 293 recensies
María José Cebrián Tornero
María José Cebrián Tornero
2022-12-19
great communication & service 🙂
Sarah Sheridan
Sarah Sheridan
2022-12-09
My fight was delayed 11 hours and this company still delivered! Kept in contact with me throughout the day and picked me up as soon as I landed in Brussels despite my airline not telling us exactly when my flight would leave. And then I was picked up in a stunning Mercedes with a wonderfully friendly driver. Outstanding service, will definitely use again!
Francis Engelen
Francis Engelen
2022-11-26
Chauffeur was stipt op tijd en heel vriendelijk !
Agnes Mathys
Agnes Mathys
2022-11-26
Stipt, heel vriendelijke chauffeur, aangename rit. Heel tevreden.
Wilfried Silon
Wilfried Silon
2022-11-23
Zeer tevreden over stiptheid , netheid en opvolging
Luc Dans
Luc Dans
2022-11-22
Perfecte service, bedankt. luc Dans
Katrien Moens
Katrien Moens
2022-11-21
Zeer goede bestuurder en werd goed op de hoogte gehouden van de aankomst van de taxi.
YouvebeenSerged
YouvebeenSerged
2022-11-21
De chauffeur had opgemerkt dat de vlucht vroeger aankwam en was er mooi op tijd. Perfecte rit, vlot en rustig gereden. Vlot en vriendelijk. Top!

Taxi prijzen vanuit Taxi Frankfurt Airport

Airport Transfer behoort tot de voordeligste bedrijven in zijn soort. Wij bieden aan onze passagiers duidelijke en vaste tarieven, dit is ons grote doel. U loopt geen gewaar voor een onaangename verrassing. Wij hebben ook geen verborgen onkosten. Al onze prijzen dag en nacht identiek. De prijzen voor luchthavenvervoer vanuit uw bestemming zijn uiterst klantvriendelijk.Meer

Bestel uw taxi Taxi Frankfurt Airport

Bestel uw taxi vanuit Frankfurt Airport tijdig voor een verzekerde goede dienstverlening. U betaalt aan een van onze chauffeurs bij aankomst in de luchthaven.Tussenstops worden door ons berekend. Bij het reizen met een kind gelieve dan de leeftijd te vermelden indien u een kinderzetel wenst. Bij afhaling op de luchthaven komt er vijf euro bij (parking kosten).

✓ 24/7 Klantendienst 

✓ 100% tevreden klanten 

✓ Geen verborgen kosten 

✓ Professionele chauffeurs  

Taxi vanuit Frankfurt Airport naar uw bestemming  

Hebt u een reis geboekt die u noodzaakt vroeg in de morgen in de luchthaven Frankfurt te zijn, dan staan wij steeds klaar.

Wij bieden onze service naar Frankfurt airport correct aan en daardoor staan wij al jaren tot uw dienst. Luchthavenvervoer Frankfurt Airport staat dag en nacht tot uw dienst. Het is voor ons een gewoonte om u elk uur op te halen. Wij doen ons best om uw bestellingen naar Frankfurt Airport airport op de meest efficiënte wijze te organiseren.

Luchthavenvervoer Frankfurt Airport
Taxi Frankfurt Airport

Luchthavenvervoer Frankfurt Airport 

Wij behoort tot de voordeligste bedrijven in zijn soort: Wij bieden aan onze passagiers duidelijke en vaste prijzen, dit is ons grote doel. U loopt geen gewaar voor een onaangename verrassing. Wij hebben ook geen verborgen onkosten. Al onze prijzen dag en nacht identiek. De prijzen voor luchthavenvervoer Zaventem vanuit uw bestemming  zijn uiterst klantvriendelijk.

U hoeft zich geen zorgen te maken over de prijs! Zo weet u via online booking waar u aan toe bent.

BESTEL UW TAXI IN 3 STAPPEN

Luchthavenvervoer Frankfurt Airport naar uw bestemming 

Zoekt u een voordelig en comfortabele manier om vanuit adres naar luchthaven Frankfurt te gaan voor uw reis of uw werk?

Wij kunnen u een beste prijs aanbieden van en naar Frankfurt airport ten opzichte van de standaard taxibedrijven. Bestel uw taxi vanuit Frankfurt naar uw bestemming  op voorhand via ons online boekingssysteem. Met ons eenvoudig boekingssysteem kunt u de taxirit van en naar Frankfurt exacte prijs berekenen voor dat u een uiteindelijk beslissing neemt.

Taxi vanuit luchthaven Frankfurt Airport

Een van onze chauffeurs zal u aan de uitgang van uw gate opwachten.

De chauffeur kunt u herkennen aan het plaatje met de naam van de klant.

Wij zijn in staat het vlucht en het uitdelen van bagages te monitoren. 

Wij zijn zuiver Belgisch bedrijf met als specialisatie luchthavenvervoer. 60547 Frankfurt, Duitsland

Betaal online of aan de chauffeur

Taxi Leuven
Share some stars