Airport Taxi Gent

Bent u op zoek naar een betrouwbare, goedkope airport taxi Gent?

Zoek dan niet verder!

Wij zijn al meerdere jaren werkzaam als airport taxi Gent en staan hier dus ook bekend om onze goede service.

Wij rijden elk jaar veel inwoners van Gent op een comfortabele manier naar de vele vliegvelden in de omgeving. Zo hoeft u geen dure parkeerplaats bij het vliegveld te regelen en kunt u zonder zorgen uw reis voortzetten.

Onze bekwame chauffeurs brengen u met alle plezier naar uw bestemming, maar halen u natuurlijk ook op als u terug komt van een lange reis. Wij helpen u met uw bagage en brengen u weer op een veilige manier thuis.

Al onze airport taxi’s beschikken over veel extra ruimte om al uw bagage gemakkelijk mee te kunnen nemen. Zo kunnen we u en uw medereizigers op een prettige en comfortabele manier naar uw bestemming brengen.

Onze airport taxi’s rijden naar alle omgelegen luchthavens. Of dit nou Brussel, Antwerpen, Düsseldorf, Amsterdam of een ander vliegveld is. Onze chauffeurs zorgen ervoor dat u veilig en op tijd arriveert voor uw vlucht.

Alles is gemakkelijk te boeken met onze reisplanner. Zo krijgt u direct het bedrag te zien die u zult moeten afrekenen. Wij zullen altijd een budgetvriendelijk tarief aanbieden, maar vragen wel een gebruikelijk starttarief van 40 euro. Al onze prijzen zijn geldig voor dag- en nachttarief.

Dankzij onze makkelijke reisplanner is alles duidelijk en netjes aangegeven, zo komt u niet voor onvoorziene kosten te staan.

Wilt u tijdens uw online boeking uw vlucht vermelden, met hoeveel personen u reist en als u met een kind reist gelieve de leeftijd te vermelden indien u een kinderzitje wenst.

Al uw overige vragen zullen wij zo spoedig mogelijk beantwoorden.Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2017 Airporttransfer.be Alle Rechten Voorbehouden - Linkpartners